Ref: Bosstraat 67 OLVWaverCC

Landelijke villa gelegen op een prachtig perceel van 15a23ca midden van de dorpskern

  • 4 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 1983
  • 1.523 m²
  • 267 m²
Instapklare, zeer verzorgde villa gelegen te Onze-Lieve-Vrouw-Waver centrum. Top locatie met op wandelafstand scholen, lokale handelaars, busverbinding en zeer goede verbinding naar Mechelen en Antwerpen.

Deze woning is gelegen op een idyllisch perceel van maar liefst 15a23ca met zuidwest oriëntatie. Een tuin die u volledige privacy biedt tov aanpalende buren en waar u volledig tot rust kan komen.

De villa is volledig vrijstaand en direct instapklaar. Zeer gunstige isolatiescore C dankzij de dakisolatie, ramen dubbel glas, gevelisolatie, vernieuwde HR brander, 20 zonnepanelen met stroomcertificaten.

Het gelijkvloers biedt een riante, stijlvolle inkomhal met gastentoilet en vestiaire ruimte. De woonkamer met gezellige houtkachel en aansluitend keuken bieden een fantastisch uitzicht op de prachtige tuin. Praktische berging, douchecel en inpandige garage zorgen voor een gerieflijke woonst met veel berging. Het gelijkvloers biedt een ruime hobbykamer of berging kamer. Een ruimte die perfect kan gebruikt worden voor zelfstandigen die wonen en werken willen combineren met een max aan privacy. Maar ook mensen die een gelijkvloerse slaapkamer willen realiseren, hebben hier de mogelijkheid toe.
Het 1ste verdiep geeft uit op 3 slaapkamers waarvan 1 master bedroom en een zeer grote zolderruimte waar u nog een leuke 4de slaapkamer of bureaukamer kan creëren.  Het verdiept biedt tevens een vernieuwde badkamer met ligbad, toilet, dubbel lavabomeubel en kastruimte. 
De woning is voorzien van een kruipruimte onder de volledige woning.

De tuin is volledig omheind en voorzien van een volwassen aanplanting die een volledige afscherming voor derden biedt. Een volledig nieuw, groot terras met zonneluifel en recente jacuzzi met overkapping sieren de tuin nog meer en zorgen voor gezellige, sfeervolle avonden. Het tuinhuis doet dienst als praktische buitenberging.

Een parel van een woning die u beslist niet onberoerd zal laten. Kom snel deze woning met ons ontdekken. Contacteer Dupont Vastgoed 015 15 15 15 en maak uw afspraak.
Naam
An Dupont
Tel.
+32 15 15 15 15
E-mail
info@dupont-vastgoed.be

Verdieping -1

Kruipruimte

Gelijkvloers

Inkomhal
Toilet
Woonkamer
Keuken
Wasplaats
Garage
Bureau
Tuin
Terras
Tuinhuis

Verdieping 1

4x Slaapkamer
Zolder
Badkamer
Toilet
Bouwjaar
1983
Bebouwing
Open
Algemene staat
Goede staat
Oriëntatie tuin
Zuidwest
Asbest - attest
Niet-destructieve asbestinventaris
Prijs
€ 629.000
EPC ref.
20240906-0003345369-RES-2
Label
epc waarde c
Totale opp. grond
1.523 m²
Bewoonbare opp.
267 m²
Aardgas
Ja
Distributie
Ja
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Jacuzzi
Ja
Riolering
Ja
Septische put
Ja
Stadswater
Ja
Zonnepanelen
Ja
Beglazing
Dubbele
Raamwerk
Hout
Verwarming
Aardgas
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen